Kids Arena

Kids Arena

 

6 Decembrie 2015, Impact Hub Bucharest
11:00 - 15:30

 

Cultivăm împreună cu eematico o nouă generație de curajoși! Sunt ei, piticii de astăzi, antreprenorii îndrăzneți de mâine. Duminică, între 11 și 15:30, ia-ți puștiul de mână și hai la Impact Festival, ei vor avea șansa să reconstruiască alături de eematico o fabrică de jucării, iar voi vă puteți petrece timpul în cadrul Impact Fair - târgul cadourilor cu suflet!

FABRICA DE JUCĂRII eematico

Știați că o fabrică de jucării poate fi construită în numai o oră? Este, într-adevăr, nevoie de o gașcă de piticoți harnici și creativi, dar și de câțiva traineri speciali, eematicoși, care să ghideze aventura pe drumul distracției. Vom folosi elemente de construcție din lemn, zeci de șuruburi, șaibe și piulițe, șnururi, șoricei și pânze pentru a o ridica. Vom aranja sculele și uneltele, atât pe cele manuale, cât și pe cele electrice, și vom da drumul liniei de producție. Pentru a-și realiza propriile jucării, micii creatori vor înșuruba, vor găuri, vor asambla și vor decora piesele, iar cei mai îndrăzneți vor tăia și la moto-saw. O adevărată fabrică de jucării este pusă în mișcare de copii!

Cine este eematico

eematico Research este o organizație care crează programe de educație experiențială menite să dezvolte abilitățile de viață necesare în secolul XXI. Joaca este mecanismul fundamental de învațare și construirea (ingineria) este cea mai avansată formă a sa. Totul se întâmplă prin activități, metode și materiale special concepute si testate de noi pentru a atinge obiectivele noastre educaționale într-un mod cât mai distractiv și antrenant cu putința. Urmărim așadar sa dezvoltăm prin joacă si construire: abilitatea de a lua decizii, de a rezolva probleme deschise, de a-și planifica, organiza și prioritiza acțiunile, de a comunica și colabora, de a ști când este bine să fii competitiv și cand nu, de a întelege și folosi responsabil tehnologia umana, de autoexprimare și determinare, de a face, de a fi creativ.

Organizare grupe de vârstă

  • Grupa 1: 3 ani și 6 luni – 6 ani, interval orar: 11:00- 12:30, Numărul maxim de participanți pentru această grupă a fost atins. Vă mulțumim!
  • Grupa 2: 7 - 12 ani, interval orar: 13:30- 15:30, Numărul maxim de participanți pentru această grupă a fost atins. Vă mulțumim!

Important de știut

  • Pentru desfășurarea activitatăți în condiții optime pentru copii accesul părinților în spațiul de lucru nu este permis
  • Părinții vor completa un formular la venire, în care va fi obligatoriu să-și noteze nr. de telefon pentru a putea fi contactați în caz de nevoie pe parcursul activității
  • Părinții pot intra în sală la sfârșitul atelierului

Numărul maxim de participanți la Kids Arena a fost atins. Vă mulțumim pentru înțelegere!