Inspiration Arena

Inspiration Arena

 

5 Decembrie 2015, Impact Hub Bucharest
12:00 - 16:00

 

Tema din acest an a Impact Festival, ”Be bold, make an impact”, a fost punctul de pornire în alegerea a 12 vorbitori curajoși care au îndrăznit să iasă din tipare. Pe 5 decembrie, la Inspiration Arena, ascultă-le povestea și lasă-te inspirat de antreprenorii care au schimbat regulile în business, de curajoșii pentru care nici un munte nu este prea înalt, de activiștii care nu au renunțat la visele în care cred sau de oamenii obișnuiți care fac lucruri extraordinare. Vei petrecere 4 ore ale zilei de sâmbătă ascultând, întrebând și interacționând atât cu cei 12 invitați cât și cu ceilalți participanți curioși ca și tine.

Participă la Inspiration Arena

S-au eliberat 20 de locuri, fii printre ultimii curajoși care profită de ele și înregistrează-te acum!

 

Alex Găvan @ Impact Festival

Alex Găvan

Alpinist și inițiatorul campaniei "Bucurie pentru Nepal"

Performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, Alex Găvan (33) a escaladat șase vârfuri de peste 8000 m din Himalaya fără oxigen suplimentar și fără porteri de altitudine. După ce, pe 25 aprilie, a supraviețuit cutremurului și avalanșei din Everest, a inițiat „Bucurie pentru Nepal”, o campanie umanitară pentru comunitățile din Himalaya: alexgavan.ro/nepal. Alex este, de asemenea, implicat în numeroase cauze de mediu.

Rodica Lupu @ Impact Festival

Rodica Lupu

Preṣedintele Centrului de Resurse pentru Cetǎṭenie Activǎ și Fondator Social Gym

Rodica Lupu a fondat şi conduce compania de consultanţă Loop Operations specializată în atrageri de fonduri neramsursabile şi management de proiect, precum si Social Gym, primul club de fitness și aerobic non-profit din România. Ea are 11 ani de antreprenoriat, 11 ani de afaceri europene în administraţia centrală, 11 ani de implicare în societatea civilă şi 44 de milioane de euro atraşi din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri.

Teodora Migdalovici @ Impact Festival

Teodora Migdalovici

Fondator The Alternative School for Creative Thinking și Ambasador Cannes Lions în România

Teodora Migdalovici este speaker international, trainer si coach la MEALCHEMY.COM. Ea si-a împărtășit viziunea despre inteligenta emotionala, creativitate si branding pe scene din Singapore, Paris, Londra, Lisabona, Kuala Lumpur sau Mauritius. Ambasador al Cannes Lions si fondator al The Alternative School, ea face lobby, in strainatate, pentru Romania inspirata si pregateste cu rezultat, de peste zece ani, tanara generatie din marcomm.

Tudor Benga @ Impact Festival

Tudor Benga

Fondator Okian

Tudor Benga este antreprenor în ecommerce şi conduce un business de vânzare de carte în limba engleză, Okian. De asemenea, Tudor Benga este unul dintre cei din spatele platformei factual.ro. Timp de şapte ani a trăit în străinătate, în special în SUA, şi s-a întors în România în urmă cu trei ani. Okian este prezent pe piata de peste 20 de ani, devenind remarcat în special prin distribuția de carte educațională în limba engleză.

Florin Ghindă @ Impact Festival

Florin Ghindă

Fondator România Pozitivă</p>

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 12 ani de experiență catrainer iar motivaţia lui principală este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Alexandru Ion @ Impact Festival

Alexandru Ion

Co-Președinte Ideo Ideis

Alexandru Ion este actor si manager cultural si de la varsta de 18 ani a pus bazele Festivalului National de Teatru Tanar "Ideo Ideis" de la Alexandria, impreuna cu cativa prieteni. Este co-presedintele Asociatiei T.E.T.A, care organizeaza "Ideo Ideis", si actualmente se ocupa de managementul de dezvoltare al festivalului, de coordonarea generala si de relatia acestuia cu exteriorul.

Laurențiu Bănescu & Alexandru Geamănu @ Impact Festival

Laurențiu Bănescu & Alexandru Geamănu

Co-fondatori Berea Zăganu

Alexandru si Laurentiu sunt fondatorii brandului Zaganu, o bere romaneasca, autentica, artizanala si nepasteurizata. Berea Zaganu este produsa la poalele muntelui cu acelasi nume, in micro-beraria Fabrica de Bere Buna.Au pornit de la una dintre pasiunile lor, berea, cu gandul de a fi pionieri ai revitalizarii unei industrii pe cale de disparitie in Romania - berea locala, artizanala, de calitate. Usor-usor, brandul Zaganu a dobandit notorietate in Bucuresti si in alte cateva orase mari din tara.

Daniela Timoficiuc @ Impact Festival

Daniela Timoficiuc

Membru fondator – Asociația Waldorf Educație pentru Libertate

Grădiniţele şi şcolile Waldorf sunt ancorate în cultura comunităţii locale în care funcţionează, dar toate au ceva în comun: respectul pentru individualitatea fiecărui copil. Eu, Daniela Timoficiuc, sau Gaza pentru prieteni si pentru copiii, am 41 de ani si provin dintr-un oras mic din nordul tarii unde am avut parte de o institutie scolara pe care o apreciez mai mult, acum, cand sunt parinte si om implicat activ in mediul educational prezent.

Anca Năstase @ Impact Festival

Anca Năstase

Directorul Executiv al Federației VOLUM și liderul inițiatorilor tehnici ai Legii Voluntariatului în România

Anca Năstase este de 4 ani Directorul Executiv al Federației VOLUM și a fost implicată activ în schimbarea Legii Voluntariatului în perioada 2011-2014. Federația VOLUM, una din cele mai mari coaliții de ONG-uri din România, cu 70 de ONG-uri membre în întreaga țară, a fost principalul promotor tehnic al adoptării Legii Voluntariatului 78/2014.

Ionuţ Pătrăhău @ Impact Festival

Ionuţ Pătrăhău

Co-fondator Brain Institute

Ionuț Pătrăhău a fondat în anul 2014, împreună cu dr. Sergiu Stoica, BRAIN Institute, centrul specializat în neurochirugie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza. BRAIN Institute este prima instituție medicală privată non-profit din România: toate resursele disponibile sunt reinvestite în îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a practicii medicale (cercetare, educație ș.a.).

Liana Buzea @ Impact Festival

Liana Buzea

Fondator Asociația EcoAssist, Inițiator Plantăm fapte bune în România

Construiesc proiecte sociale cu cea mai mare plăcere, iar natura este domeniul în care fac asta cel mai ușor. Sunt bucuroasă să am foarte mulți oameni alături și să lucrăm în cel mai armonios mod posibil. Tot ce facem este ultimamente despre oameni și conștiința proprie. Putem vorbi despre tot din ce avem în jurul nostru, indiferent că vorbim despre natură sau orașe, atunci când vorbim despre nivelul nostru de înțelegere. Cu asta ne ocupăm noi toți din echipa „Plantăm fapte bune în România”.