Despre Impact Festival

Despre Impact Festival București 2015

 

Pe 4, 5 și 6 decembrie vino la Impact Festival București, locul în care îi întâlnești pe curajoșii zilelor noastre, pe antreprenorii care ies din tipare și pe cei ca tine, dornici să schimbe status-quo-ul!

 

Cine particpă?

Impact Festival este despre și pentru tine. Este despre cei care au curaj, despre îndrăzneți, despre cei ce caută doza de inspirație, despre curioși, despre aventurieri, despre cei asemeni ție.

Veți întâlni în cadrul festivalului

 • antreprenori;
 • ONG-iști;
 • reprezentanți locali ai societății civile;
 • intraprenori;
 • oameni cu inițiativă ca tine.

Ce evenimente vor avea loc la Impact Festival

 • Bold'n Short Movies
  Transformăm Impact Hub Bucharest într-un spațiu de proiecții alternative în care scurt metrajele curajoase selectate de ShortsUP vor deschide Impact Festival.
 • Inspiration Arena
  Tema din acest an a Impact Festival ”Be bold, make an impact” a fost punctul de pornire în alegerea a 12 vorbitori curajoși care au îndrăznit să iasă din tipare.
 • Impact Fair
  Deschidem sezonul de iarnă cu târgul cadourilor cu suflet. Te așteptăm cu mintea deschisă să le cunoști povestea și să umpli ghetuțele lui Moș Nicolae!
 • Kids Arena
  Cultivăm împreună cu eematico o nouă generație de curajoși! Sunt ei, piticii de astăzi, antreprenorii îndrăzneți de mâine, așa că ia-ți puștiul de mână și vino!

 


Ediții precedente

Impact Festival Cluj-Napoca 2015

Impact Festival Cluj-Napoca 2015 a fost evenimentul care a conectat comunitatea locală la o rețea globală de oportunități și know-how și a găzduit cel mai mare dialog public despre viitorul orașului. Sute de clujeni și participanți internaționali au folosit ziua de 16 iunie ca oportunitate de inspirație, interacțiune și contribuție.

 

Impact Festival București 2014

Cea de-a doua ediție a Impact Festival din București a avut loc în decembrie 2014. Pe parcursul a două zile și pe două scene, aproape 30 de invitați au discutat pe subiecte legate de impact, în timp ce Impact Fair, cu cei peste 20 de expozanți, a atras peste 400 de vizitatori.

 

Impact Festival 2013

Prima ediție a Impact Festival, care a avut loc în decembrie 2013 în București, a celebrat și a prezentat publicului oameni și organizații care au impact în România. Sutele de participanți au participat la diversele evenimente precum târgul de cadouri cu suflet, sesiunile demo, workshop-urile și discuții inspiraționale.