Bold'n Short Movies

Bold'n Short Movies

 

4 Decembrie 2015, Impact Hub Bucharest
20:00 - 22:00

 

ShortsUP e unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte cinematografice independente din România. Pornit în 2008, ShortsUP a devenit în șase ani numitorul comun al filmelor scurte și bune din toată lumea, dar și numele de cod pentru evenimente inovatoare care duc experiența cinematografică la următorul nivel.

Ce alt partener mai bun puteam găsi pentru a transforma Impact Hub Bucharest într-un spațiu de proiecții alternative în care scurtmetrajele curajoase vor deschide Impact Festival! (*vom publica în curând lista filmelor)

 

Niciodată nu ați mai gustat popcorn ca cel pe care Kukuruz îl produce proaspăt, în cantități mici, în fiecare zi, cu multă pasiune și dăruire . Au luat ingrediente naturale, de cea mai bună calitate și le-au transformat într-un produs delicios, care nu încetează să te uimească de fiecare dată când îl guști. Toate produsele sunt făcute de mână, din ingrediente naturale, nemodificate genetic, fără adaosuri de coloranți, conservanți și arome artificiale, fără gluten și fără grăsimi hidrogenate.

 

 

Vă mulțumim pentru interesul crescut. Momentan am atins capacitatea evenimentului, vom reveni cu noutăți în cazul în care unele locuri se vor elibera.